Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

luni, 7 octombrie 2013

Cancerul si ceaiuri rare curative (diverse forme de cancer ,precum si alte afectiuni patologice cu importanta similara)

1. Ceai de abuta  -Folosita in special in ulcer si hemoragii uterine.
Abuta este o liana originara din jungla amazoniană . Este supranumita " planta moasa " , deoarece este utilizata pentru a trata  afectiunile ginecologice. Ea amelioreaza sangerarile abundente menstruale  și oprește hemoragiile uterine după naștere .Are ,de asemenea, un efect diuretic si expectorant. Îmbunătățirea nivelului de GSH ( glutation ) și a activitatii enzimelor implicate in metabolismul xenobiotic , precum și menținerea statusului antioxidant al celulelor sunt sugestive pentru o eficacitate chemopreventiva .Bolile cu transmitere sexuala  cum ar fi gonoreea si chlamydia , leucorea  și inflamația cronică a vezicii urinare sunt tratate foarte eficient . Extracte etanolice din rădăcinile plantei au fost folosite în diferite ulcere acute și cronice . Un flavonoid Quercetin , izolat din aceasta planta are proprietăți antiulceroase Se micsorareza ulceratiile  după 5 - 10 zile de tratament  .
Dozaj:
Tinctura : 1 - 3 ml pe zi
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 3 cesti pe zi
Efecte secundare:
Abuta poate potența actiunea medicamentelor administrate afectiunilor cardiace. Are efect de relaxare a uterului, și  de aceea este contraindicata administrarea ei în timpul sarcinii.
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.
2.Ceai de banaba -folosit in diabet, in cure de slabire

 Banaba este o plantă medicinală cu o istorie lungă , folosit ca un remediu natural in tratarea diabetului zaharat ( de tip II ) și toleranței la glucoză . Planta acționează ca un activator pentru transportul glucozei. Efectul hipoglicemiant este similar cu cel al insulinei, dar mecanismul de actiune este diferit . Acest ceai induce transportul glucozei din sânge în celulele corpului avand ca efect scăderea nivelului de glucoză din sânge .Banaba este eficace si în  mentinerea unui control strict al fluctuațiilor de zahar din sange . De asemenea, îmbunătățește funcțiile renale. Banaba este , de asemenea, utilizata în controlul greutății . Ajuta la pierderea in greutate ( aproximativ 2-4 kg pe saptamana) deoarece previne  depozitarea carbohidratilor .Ca atare, aceasta poate fi utila in prevenirea si tratamentul obezitatii in diabetul de tip II , fiind utilizata si pentru detoxifierea organismului . Frunzele au un efect diuretic și purgativ  , precum și, alte efecte cum ar fi scăderea nivelului de colesterol din sânge , o moderare a nivelului lipidelor hepatice  și reducerea probleme urinare .Scăderea lipidelor hepatice se datorează unei reduceri în acumularea de trigliceride .Excesul de trigliceride poate crește rezistența la insulină .Banaba îmbunătățește  activitatea insulinei .Este foarte util în reglarea glicemiei , actiunea ei poate fi chiar superioara  insulinei , în cele mai multe cazuri , deoarece nu are ca efect acumularea de grasimi in organism .Acidul corosolic stimulează absorbția glucozei prin stimularea receptorilor fosforilării de insulina . si stimularea  semnificativa a activitatii glucozei de transport  .Xantin oxidaza ( XOD ) este o enzimă cheie care joacă un rol în hiperuricemie ( un nivel de acid uric în sânge , care este anormal de mare ) , catalizând oxidarea de hipoxantină la xantin și apoi a acidului uric .Inhibitorii XOD din frunze  au un efect foarte puternic , mai puternic decât cel dat de alopurinol ,  ceaiul fiind utilizat si pentru prevenirea și tratamentul  hiperuricemiei .Extractul  exercita o scădere semnificativă a conținutului de lipide totale hepatice ; această scădere se datorează unei reduceri în acumularea de trigliceride .

Dozare-doar înainte de mese.
Tinctura : 2 - 3 ml pe zi ( 2 - 3 pipete pline pe zi  )
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 2 cani pe zi

Contraindicatii
Femeile însărcinate și mamele care alăptează trebuie să evite folosirea tincturii și infuziilor . Persoanele cu diabet zaharat  trebuie să fie precauti cu privire la utilizarea de Banaba în combinație cu alte medicamente hipoglicemiante  fara testarea glicemiei si monitorizarea glucozei din sange.
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.

3. Ceai de pepene amar -folosit contra cancerului de san, psoriazisului,diabetului ,leucemiei ,cataractei ,viermifug)
Valoarea nutritiva consta in nivelul ridicat  de minerale și conținutul de vitamine , amărăciunea ei este atribuită prezenței de alcaloizi , momordicozidelor , și momordicinelor .
El are un efect hipoglicemiant postprandial.. El are , de asemenea, o actiune semnificativa impotriva extinderii cancerului de san ( extractul de frunze , tulpini, fructe verzi și rădăcini) .Preparatele de pepene amar ( infuzii , tincturi , etc ) s-au dovedit a imbunatati considerabil toleranta la glucoza , fără a crește nivelul de insulină din sânge scazand rapid nivelul glicemiei si glicozuriei postprandial ( dupa masa ) .Sucul de fructe actioneaza ca insulina pentru a exercita efectul hipoglicemiant și  poate stimula absorbtia de aminoacizi în celulele musculare scheletice la fel ca insulina .Sucul de fructe imbunatateste considerabil toleranta la glucoza . Această îmbunătățire nu este asociată cu o creștere a toleranței la insulina serica similar cu un efect pancreatic suplimentar .Cel puțin trei grupuri diferite de constituenți au fost raportate de a avea hipoglicemiant : un amestec de saponine steroidice ( charantin ) , peptide insulin-like și alcaloizi .  Monitorizarea atentă a glicemiei și consultarea cu medicul  este necesara pentru a preveni scaderea exagerata a glicemiei. Utilizarea de pepene amar  atent verificată in diabetul de tip 2 ( non - insulino-dependent ) are efect terapeutic .Pentru tipul 1 ( insulino-dependent ) , situația este ceva mai complicată .În cazul în care pentru a obține o tranziție lină pentru a reduce dependența de insulină ( în cazul in care acest lucru este realizabil ) consultarea medicului  este absolut necesara pentru a preveni posibile apariții a efectulor adverse.Utilizarea de pepene amar de catre diabeticii de tip 2 trebuie să fie văzuta ca un tratament adjuvant fata de o dieta sanatoasa si exercitii fizice , dar nu ca un substitut pentru acestea .În cele din urmă , pierderea controlului de zahar din sange la pacientii ca folosesc doar dieta poate fi trecătoare și , ca atare, necesită doar administrarea pe termen scurt de pepene amar. . În plus , pepene amar reduce, de asemenea nivelul ridicat al colesterolului si al  trigliceridelor in sange .Doi compuși extrași din pepene amar , acid o - eleostearic ( semințe) și acidul 15,16 - dihidroxi -a- eleostearic ( fructe ) au fost găsite a induce apoptoza ( moartea celulară programată ) a celulelor leucemice in vitro .Pepene amar este folosit ca un remediu pentru diabet zaharat , gută , psoriazis ( prin inhibarea enzimei cyclase guanilat  ) ,  cancer , dureri legate de infecții neurologice ,  întârzie debutul cataractei , stimuleaza lipogeneza .De asemenea, este folosit ca  vermifug ( un medicament care distruge viermii intestinali și îi ajută să -i expulzeze ) .

 Dozare

Tinctura : 1 - 4 ml . pe zi  ( 1 ml = 30 picături de pipeta ), în apă sau suc .
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 3 cani pe zi .


Efectele secundare

Interacțiunea cu medicamente  folosite în tratarea diabetului zaharat  poate reduce foarte tare nivelul de zahăr din sânge .
Nu interacționeaza cu alte medicamente, suplimentele alimentare , produsele alimentare , alcoolul și tutunul .
Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alaptarii. Poate da sterilitate secundara la femei.
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.


4. Ceaiul de salvie neagra- folosit in bolile reumatismale,ulcer gastric, antifungic


Acest mic arbust tropical cu un miros puternic salvie , este folosit în medicina populară în  pentru tratarea mai multor procese inflamatorii ( actiune antiulceroasa  și  gastroprotectiva ) fiind si un factor curativ .Activitatea antimicrobiană a uleiului esențial a fost evaluată împotriva bacteriilor și tulpinilor fungice . Uleiul si celelalte extracte au activitate antimicrobiana impotriva bacteriilor Gram - pozitive și Gram - negative și impotriva a cinci tulpini fungice . Se utilizeaza în bolile gastro-intestinale , respiratorii si dermatologice . Componentă majoră este un extract de frunze cu efect inhibitor impedicand creșterea de Helicobacter pylori.Cele patru naftochinone ( cordiaquinones A și B & cordiaquinones J și K ) a demonstrat activități antifungice impotriva Cladosporium cucumerinum  si Candida albicans . Ca si Indometacinul , reduce edemul cu 45 și 48 % , după 4 și 5 ore. Infuzia si tinctura sunt utilizate in  tratamentul infecțiilor din  reumatism si artrita , precum si a  tulburari gastro-intestinale , respiratorii si dermatologice .Salvia neagra poate fi administrata atat intern, precum și extern.

Dozare

Tinctura : 1 - 2 ml , de 2 ori pe zi ( intern )
Infuzie ( ceai de plante ) :

Nu  sunt efecte secundare cunoscute pana în prezent.
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.
5. Ceai de gheara pisicii - folosit in tratamentul bolii SIDA, zona zooster,cancer cerebral,cancer al tractului urinar, boala Crohn , scleroza multiplă , lupusul eritematos sistemic  , hepatită și boala Alzheimer hipertensiunea arteriala,afectiuni ale prostatei, artrita reumatoida,)

Partea interioară a plantei de Gheara pisicii sau  este folosit pentru stimularea sistemului imunitar  , avand efect antioxidant , antiviral si antibacterian .Gheara pisicii contine aproximativ 60 de substante fito - chimice . Gheara pisicii este , de asemenea, utilizat pentru tratamentul ulcerelor , infecții virale și bacteriene , cum ar fi HIV / SIDA și sinuzite , alergii ale pielii , hemoroizi , alte  inflamatii intestinale , herpes genital și oral , zona zoster ( herpes zoster ) , prostatita , vindecarea ranilor si artrita reumatoida .Alte aplicații sunt împotriva sindromului de oboseala cronica , cancer al tractului urinar , un anumit tip de cancer cerebral ( glioblastom ) , gonoree și dizenterie .Este eficient si in osteoartrita (deteriorarea articulațiilor ) sau artrită reumatoidă ( o boală autoimună )Gheara pisicii contine tanin si steroli care ajuta la reducerea inflamatiilor si acid quinovic ,care are efect anti-viral . Glicozidele au efect de inhibare a inflamației . Conținutul ridicat de alcaloizi pentaciclici oxindol  față de alcaloizi tetraciclice  , glicozide quinovic acide , produse chimice antioxidante ( taninuri , catechine , și procyanidins ), precum și steroli de plante ( beta - sitosterol , stigmasterol , campesterol ) și esteri alchilici carboxil au proprietăți de imunostimulante  si protejeaza organismul impotriva bolilor degenerative . Gheara pisicii a fost , de asemenea, utilizat cu zidovudina pentru tratamentul HIV . Diferitelor substanțe chimice au efect diuretic, de relaxare a mușchilor netezi , și de dilatare a vaselor de sange mici de la maini si picioare . Toate aceste efecte pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale .Gheara pisicii este utilizata si pentru multe alte afectiuni precum boala Crohn , scleroza multiplă , lupusul eritematos sistemic , hepatită și boala Alzheimer .
Dozare
Tinctura : 1 ml -3 , 2 -3 ori pe zi .
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 sau 2 lingurite de planta uscata la o cana de apa fierbinte , folosind până la 3 căni pe zi .
Interacțiune
Aceasta planta nu  trebuie să fie utilizata impreuna cu medicamente destinate pentru a reduce actiunea sistemului imunitar , cum ar fi ® ciclosporină sau alte medicamente prescrise în urma unui transplant de organe .Nu se administreaza in timpul  sarcinii sau alăptării .In diabetul zaharat, nu se combina cu alte medicamente precum Glipizide ® .Utilizați cu prudență atunci când se adminstreaza hormoni , ea poate afecta nivelul  hormonilor sexuali feminini .
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.
6. Ceai de curcumina - folosit pentru vindecarea hepatitei,neutralizarea radicalilor liberi, mielomul multiplu , cancerul pancreatic , sindroamele mielodisplazice , cancerul de colon , psoriazisul , boala Alzheimer ,artrita ,tendinita ,boli autoimune,
Curcumina este  eficientă  in boli  inflamatorii , inclusiv artrita , tendinită , și boli autoimune .Planta a fost folosita de mii de ani în medicina ayurvedică pentru a trata mai multe boli si afectiuni , printre altele : stimularea digestiei , stimularea funcției hepatice , împotriva gutei și reglarea menstruației, împotriva paraziților interni, controlul virusului herpes ,tratamentul focarelor de infectie , mielomul multiplu , cancerul pancreatic , sindroamele mielodisplazice , cancerul de colon , psoriazisul , boala Alzheimer .De asemenea, poate fi utilizat pentru a preveni  osteoporoza .Curcumina  prezintă proprietati antioxidante,  anticarcinogenice si antiinflamatorii  puternice ( prin capacitatea de a neutraliza radicalii liberi ) . De asemenea, stimuleaza functiile imunitare ale macrofagelor .Aceste proprietăți antioxidante sunt suficient de puternice pentru a curăța radicalul hidroxil ( cel mai reactiv dintre toti oxidanții ) .
Produce mult mai putine efecte secundare decat medicamentele utilizate în mod obișnuit.Reduce edemul ( dureri,umflare) in  artrita ,entorse musculare , incizii chirurgicale , fiind un analgezic eficient , comparabil cu ibuprofenul dar fără efecte secundare asociate .În plus , ceaiul scade colesterolului LDL și este capabil de a vindeca hepatita .Alți componenți , cum ar fi xanthorrhizolul au,de asemenea, activitate antimicrobiană excelenta ,  împotriva microorganismelor orale .Curcumina blocheaza un factor tumoral necrotic ( TNF ) , în plus, traversează bariera sânge - creier .Inhibă evolutia cancerului de colon și de piele induse chimic .Curcumina  sporeste eficacitatea anumitor medicamente  anti- cancer și , de asemenea, îmbunătățeste eficiența  radioterapiei .Se suprimă LOX 2 , NOS MMP 9 și COX ( care permit  celulelor canceroase sa dezvolte noi vase de sange ) . Zona de inhibitori de kinazei este o zonă fierbinte de dezvoltare de medicamente oncologie .Aceste protein kinaze  acționează ca linii de actiune în centrul de comandă din ADN-ul celulelor . Curcumina  blochează în mod eficient un număr de  linii . Ea are capacitatea de a preveni cancerul de piele , este eficient împotriva cancerului de colon , de asemenea, îmbunătățește imunitatea și oprește angiogeneza. Xanthorrhizol ( un compus sesquiterpenoid izolat din rizom ) , exercită acțiunea anti - metastatica.Combinarea de curcuminoizi , uleiuri esențiale de C. domestica și C. xanthorrhizza , are efecte antiinflamatorii comparabile cu Piroxicamul.Teste  de laborator  demonstreaza ca Curcumina are efect  in controlul cancerului pulmonar.Curcumina potențează efectul Cisplatinului la nivelul capului și gâtului
Aplicații
Boli de rinichi , colesterol ridicat , hipertensiune arteriala , pierderea poftei de mancare , probleme ale vezicii biliare , malarie , boala Alzheimer , prevenirea și tratamentul cancerului , potența efectul chimioterapiei , ulcere , boli de ficat , icter , leziuni , artrită , chimioterapie , bursita , prostatita , fibroza chistica , lupus , infectii ale tractului urinar ( ITU ) .Ea inhiba distrugerea articulatiilor de artrită prin inhibarea de proteine NF - kB ,.Curcumina distruge celulele canceroase cu mult timp înainte de a putea fi detectate , se induce apoptoza celulelor  canceroase. Studiile epidemiologice au asociat utilizarea frecventă a acestui ceai cu rate mai mici ale cancerului de san , de prostata , pulmonar si  de colon .
Dozare
Împotriva colesterolului : 1 , 5 - 2 ml . ( 45-60 picături ) , de 3 - 4 ori pe zi .
In cancer : 2000 - 4000 mg  de pulbere pe zi .
Alte aplicatii :
Tinctura : 1 ½ - 2 ml .
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 2 cani pe zi .
Pentru a îmbunătăți efectul ceaiului de Curcumin ( extract de tumeric ) se adaugă piper negru sau piperina .




Efectele secundare , Contraindicatii
Curcuma este  recunoscuta în general ca fiind  un aditiv alimentar si nu se cunosc efecte adverse  grave la persoanele care consuma doze mari de Curcumina .La tratamentul chimio - si / sau radioterapie pentru  cancer se impune o  precautie cu privire la posibilele interacțiuni cu Curcumina , impunandu-se consultul medical  in prealabil.Pacientii cu calculi biliari , obstrucția canalului biliar , ulcere gastrice și tulburări de hiperaciditate ar trebui să se abțină de la a lua acest supliment pe bază de plante .Ca o măsură de precauție , Curcumina nu trebuie utilizat în timpul sarcinii decât  sub supravegherea unui medic .Anticoagulante / antiagregante plachetare : Curcumina poate crește riscul de sângerare .Atunci când se utilizează analgezice nesteroidiene ( ( Ibuproven ) , se evita Curcumina .
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.
7. Ceai de rogoz  purpuriu -folosit in cancer de col uterin,epilepsie,depresie, imbunatateste memoria, tulburari digestive,antiemetic ( suprima vărsături) , util în reducerea simptomelor de boală dimineața în timpul sarcinii.
Proprietățile plantei sunt : analgezic , antihelmintic , antibacterian , antifungic , antispasmodic , astringent , carminativ , emmenagog , hipotensiv , sedativ și  tonifiant . De asemenea, este utilizat pentru ficat , tulburări menstruale , durerile menstruale , pentru tratamentul diareei , gazelor (dispepsie)  și infertilitatatii .Planta inhiba activitatea lui Streptococcus mutans .Proprietatea de vindecare a rănilor pare a fi datorata prezenței principiilor sale active . Este comparabil cu   unguentul Nitrofurazone  ( 0,2 % ), care este utilizat pentru a trata arsurile care au devenit infectate . De asemenea, este utilizat pentru a trata infecții ale pielii datorate grefelor de piele . Acționează prin distrugerea bacteriilor sau prevene creșterea lor .S-a  observat că un efect antiinflamator maxim a început după 1 oră și apoi a început să scadă după 4 ore de la administrare .Planta are , de asemenea, un efect hipotensor .
Dozare
Tinctura : 2 - 3 ml pe zi ( 2 - 3 pipete pline )
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 2 cani pe zi
Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.
8. Ceaiul de eclipta - este folosit pentru tratament in ciroza ,icter ,hepatite virale ,intarirea parului, antidot pentru veninul de sarpe,hemoragie interna.

Planta este utilizata in tratamentele ayurvedice tradiționale pentru hepatitele virale , ciroze , afectiuni ale pielii ,  in îngrijirea părului , reface tenul , are efect sedativ , ajuta in tulburari de memorie , in tulburari glandulare ,  intareste splina , este un tonic general .Tinctura are un efect de neutralizare a veninului de  serpi .Extractele alcoolice au efect  antiviral impotriva virusului bolii Ranikhet .Extracte apoase din planta au avut ca efect  o ameliorare  a vederii . Aceasta planta  crește din abundență în zonele tropicale .De asemenea, este utilizata pe scară largă în  Surinam pentru alte afectiuni cum sunt cele ale vezicii biliare ( de stimulare a fluxului biliar ) și splinei , pentru a trata tulburări psihice , insomnia și dureri cerebrale.Uleiul este utilizat pentru a menține și întineri părul și pentru a trata anumite afectiuni ale pielii .Decoctul uscat este utilizat pentru hemoragia internă ( în special sângerare în tractul respirator și gastrointestinal ) , cum ar fi tuberculoza pulmonară , hemoragia gastro-intestinală , din fecale si urina . Un decoct de planta uscata sau tinctura poate fi utilizat   in dizenterie ,entorse , furuncul și dermatite .Eclipta conține alcaloizi steroidici bioactivi ; acestea au citotoxicitate împotriva anumitor celule , Ecliptasaponin C , o nouă glucozidă triterpenoid , a fost izolat împreună cu daucosterol ( 2 ) și stigmasterol - 3 - O- glucozid .Extracte de etanol de eclipta  au un efect de neutralizare a veninului de șerpi .Planta conține ecliptine alcaloid , wedelolactone , demethylwedelolactone , acidul wedelic , apigenina , luteolina , b - amyrin , etc Wedelolactone și demethylwedelolactone au puternic efect inhibitor  asupra tripsinei  si actiune antihepatotoxica.Wedelolactone este un inhibitor puternic și selectiv al inflamatiilor .Eclipta  este folosita si impotriva anemiei , dizenteriei si astmului. Sub formă de pulbere medicament este eficient împotriva icter la copii ( Wagner și colab . , 1986) .Eclipta alba reduce  semnificativ apariția ulcerului gastric , precum și inflamația gastrica . fiind comparabilă cu activitatea de pompa de protoni in inhibarea de medicamente rabeprazoie.Eclipta alba pare sa functioneze mai bine in lupta impotriva infectiilor fungice decât amfotericina B .
Dozare
Tincturi : 0,5 - 3 ml. de zi cu zi .
Infuzie ( ceai de plante ) : 1 - 2 cani pe zi .

Pentru informatii suplimentare legate de prospect si achizitionare  tel +40771692863.







Niciun comentariu: